Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

Fryslân Ferbynt 2024

De Provincie Fryslân start in 2024 met een pilotsubsidieregeling: Fryslân Ferbynt. Deze subsidie kan worden aangevraagd door stichtingen en verenigingen die actief zijn in Fryslân. Initiatiefnemers kunnen vanaf 16 april 2024, €500,- subsidie aanvragen voor hun activiteiten en evenementen die plaatsvinden op 22 juni 2024.

Ooststellingwerf

Lees verder

  • Aangemaakt op .

NLdoet 2024; een sfeerimpressie

Afgelopen vrijdag 14 en zaterdag 15 maart was het weer tijd voor NLdoet; de landelijke vrijwilligersactie die ieder jaar door het Oranjefonds wordt georganiseerd. Ook in Ooststellingwerf staken inwoners hun handen uit de mouwen om met elkaar bergen werk te verzetten voor een organisatie bij hen in de buurt. Ben je benieuwd hoe dit weekend eruit zag? Lees snel verder!

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Plek voor Talent heet nu Scala Vrijwilligerscentrale

Het is vandaag, 7 december, de Dag van de Vrijwilliger. Voor Plek voor Talent is deze jaarlijks terugkerende dag een soort van Koningsdag. Vandaag is een extra speciale dag vanwege de naamsverandering: Plek voor Talent heet voortaan Scala Vrijwilligerscentrale.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

DitisOoststellingwerf; het nieuwe initiatievenloket

Heb jij als inwoner een maatschappelijk initiatief en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Of wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor de lokale samenleving, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het nieuwe online platform ‘Dit Is Ooststellingwerf’ wijst de weg. Scala Vrijwilligerscentrale maakt deel uit van deze mooie samenwerking; we slaan meer handen inéén om elkaar nog meer te versterken!

Ooststellingwerf

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Maak kennis met vrijwilligerswerk: doe mee aan NLdoet

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 & 16 maart 2024 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaal-maatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Grote opkomst bij opening Vrijwilligers Wall of Fame!

Met ruim 60 aanwezigen is de Vrijwilligers Wall of Fame van Ooststellingwerf feestelijk geopend. Dit vond plaats tijdens de Kunstroute, afgelopen weekend. De Vrijwilligers Wall of Fame is een bijzondere foto-expositie, gerealiseerd door Scala Vrijwilligerscentrale en de lokale fotoclubs AFFCO en Harambe, met advies en tips van fotografe Anne Westerhof. De foto-expositie was dit weekend voor het eerst te zien voor publiek.

Ooststellingwerf, vrijwilliger

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Geef je organisatie op voor NLdoet!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 20e keer NLdoet. Organisaties kunnen zich nog aanmelden om mee te doen!

Lees verder

  • Aangemaakt op .