Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

Geef je organisatie op voor NLdoet!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 20e keer NLdoet. Organisaties kunnen zich nog aanmelden om mee te doen!

“NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten.” - Danique Visser, Scala Vrijwilligerscentrale

Als organisatie kun je je activiteit zelf aanmelden via de website van NLdoet, www.oranjefonds.nl/nldoet. Mensen die als vrijwilliger in actie willen komen kunnen zich via deze zelfde website ook aanmelden voor de activiteit.

Waarom meedoen?
Goede vraag! Door mee te doen aan NLdoet kun je ertoe doen, maar ook mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. En doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.

Zoals hier beschreven is NLdoet er voor een kennismaking met vrijwilligerswerk. Dit kan ervoor zorgen dat jouw club, vereniging of organisatie meer nieuwe vrijwilligers erbij kan krijgen! Klinkt best goed, toch?

Ik doe mee! Wat nu?
Het is eigenlijk heel simpel: ga naar https://www.nldoet.nl/meld-je-activiteit-aan, maak snel en gemakkelijk een account bij het Oranje Fonds en begin met je aanmelding! Denk alvast na over de volgende punten:

• een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de activiteit;
• de contactpersoon voor deze activiteit;
• het gewenste resultaat. Waarom deze activiteit en wie maak je blij;
• het aantal vrijwilligers dat je zoekt.

Je organisatie promoten
In principe is aanmelden voldoende. Maar als je nog een stapje verder wilt, kun je je deelname en activiteit promoten om nog meer leuke vrijwilligers te bereiken. De website van NLdoet heeft leuke en makkelijke afbeeldingen en posters die je kunt delen op je eigen social media of die je op de ramen kunt plakken! Kijk op https://www.nldoet.nl/index.php/downloads-voor-maatschappelijke-organisaties voor alle beschikbare downloads.

Als je je activiteit vóór 19 februari aanmeldt, krijg je - zo lang voorradig- het NLdoet promotiepakket. In het promotiepakket zitten onder andere vlaggetjes, een spandoek en naambadges. Daarmee kun je de vrijwilligers verwelkomen als ze komen helpen. Ook als organisatie ben je zo duidelijk herkenbaar als deelnemer aan NLdoet.Bovenstaande poster is zelfgemaakt door Sûnenz/DemenTalent, ter voorbeeld!


Heb je nog vragen?
Kom je er nog niet helemaal uit of wil je gewoon nog iets meer weten? Geen probleem! We staan voor je klaar!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 06 - 15 37 06 67.
  • Aangemaakt op .