Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

Maak kennis met vrijwilligerswerk: doe mee aan NLdoet

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 & 16 maart 2024 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaal-maatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook.

Met NLdoet maak je op één dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een mooie ontmoetingsplek hebben in hun buurt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom!

Waarom meedoen?
Goede vraag! Door mee te doen aan NLdoet kun je ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. En doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.

Ik doe mee! Wat nu?
Het is eigenlijk heel simpel: ga naar https://www.nldoet.nl/ en typ in de zoekbalk de gewenste regio in. Dit kan Ooststellingwerf zijn, maar bijvoorbeeld ook specifiek jouw dorp. Je krijgt een duidelijk overzicht van alle aangeboden activiteiten en de hoeveelheid beschikbare plekken hiervoor. Klik op 'meld je aan' en je krijgt meteen alle benodigde informatie te zien! Via een aanmeldformulier kun je je dan officieel aanmelden. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met praktische gegevens. De contactpersoon van deze vrijwilligersactiviteit neemt daarna contact met je op.

Niet gevonden wat je zocht? Er komen elke dag nieuwe activiteiten bij, dus probeer het later nog een keer!

Heb je nog vragen?
Kom je er nog niet helemaal uit of wil je gewoon nog iets meer weten? Geen probleem! We staan voor je klaar!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 06 - 15 37 06 67.
  • Aangemaakt op .