Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

Plek voor Talent heet nu Scala Vrijwilligerscentrale

Het is vandaag, 7 december, de Dag van de Vrijwilliger. Voor Plek voor Talent is deze jaarlijks terugkerende dag een soort van Koningsdag. Vandaag is een extra speciale dag vanwege de naamsverandering: Plek voor Talent heet voortaan Scala Vrijwilligerscentrale.

Voor vrijwilligers en organisaties
De missie van Scala Vrijwilligerscentrale blijft hetzelfde: Het versterken van het vrijwilligerswerk in de dorpen. Hierbij stimuleert zij vrijwillige inzet, actief burgerschap en versterkt zij vrijwilligersorganisaties. De vrijwilligerscentrale verbindt, versterkt en waardeert vrijwilligers. Vraag en aanbod wordt bij elkaar gebracht en de waarde van vrijwillige inzet wordt zichtbaar.

Scala Vrijwilligerscentrale is er voor zowel vrijwilligers die vrijwilligerswerk zoeken, als voor organisaties die met vrijwilligers werken. Dit laatste is de afgelopen periode verder uitgebreid. Waarom? Omdat vrijwilligers werven één stap is; vrijwilligers behouden is een belangrijke tweede stap, want hoe houd je je vrijwilligers binnen? Wat heb jij ze als organisatie te bieden? Hoe zorg je ervoor dat je vrijwilligers veilig en gewaardeerd op hun plek laat voelen?
Scala Vrijwilligerscentrale ondersteunt organisaties bij dit soort vraagstukken door bijvoorbeeld kennis en expertise te delen, of tips en advies te geven. Dit gebeurt altijd vanuit hoe de organisatie in elkaar zit en zij zich uiten.

Een Plek voor Talent
Scala Vrijwilligerscentrale is een plek voor talent; ontdek waar en hoe jij je talent en kwaliteiten in kan zetten en iets voor een ander, of je omgeving kan betekenen. Doe nieuwe sociale contacten op, ontwikkel jezelf op diverse vlakken en haal meer voldoening uit het leven. Vrijwilligerswerk brengt je zoveel!

Neem contact op
Heb je als organisatie een vraag met betrekking tot vrijwilligers? Wil jij nieuwe krachten werven of weten hoe je als organisatie nóg aantrekkelijker wordt en blijft, ook voor toekomstige vrijwilligers? Neem dan contact op via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 153 706 67.

Zoek jij als inwoner vrijwilligerswerk? Op onze website staat een rijk gevulde vacaturebank waar bijna altijd wel iets voor je tussen zit! Daarnaast kun je verhalen en ervaringen lezen van vrijwilligers in Ooststellingwerf. Kom je er niet uit of wil je eerst even met iemand van de vrijwilligerscentrale praten? Dat kan altijd! Loop gerust eens binnen, of mail of bel naar de bovenstaande gegevens. Blijf daarnaast altijd op de hoogte via de sociale media kanalen van Scala Vrijwilligerscentrale, op Facebook en Instagram.
  • Aangemaakt op .