Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Ondersteuner maaltijden Dagcentrum | ZuidOostZorg Stellinghaven

- Oosterwolde
- Eén of meerdere dagen per week
- Extra: Begeleiding, reiskostenvergoeding én warme maaltijd


Kun jij tafels dekken en opruimen als de beste en wil je graag iets betekenen voor de bezoekers van het dagcentrum van Stellinghaven? Dan is ZuidOostZorg Stellinghaven op zoek naar jou! Het dagcentrum is nog op zoek naar iemand die wil helpen rondom de maaltijd en het ook fijn vindt om met elkaar te eten, dan alleen thuis.

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. In 2021 is het dagcentrum gestart voor mensen die problemen hebben met het geheugen. Hiervoor is ZuidOostZorg nog op zoek naar iemand die hen wil helpen met een zinvolle invulling van de dag.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger van het dagcentrum biedt je ondersteuning aan de bezoekers die hier komen, met name tijdens de warme maaltijd. Denk hierbij aan tafels dekken en weer opruimen, maar vooral ook gezellig mee eten aan tafel en in contact zijn met je tafelgenoten.

Wij zoeken
Iemand die het gewoon leuk vindt om anderen blij te maken met een vriendelijk woord, het fijn vindt om het gezellig te maken, aandacht heeft voor de bezoekers en hun verhaal.

Wij vragen

Je beschikt over inlevingsvermogen en je vindt het leuk om met ouderen te werken.

Wij bieden

Je krijgt begeleiding van een beroepskracht. Daarnaast mag je als vrijwilliger kosteloos meegenieten van de warme maaltijd!

Is je interesse gewekt?

Sta jij al in de startblokken om deze vacature in te vullen? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Scala Vrijwilligerscentrale via onderstaande contact gegevens.


Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!