Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

Vrijwilligers Wall of Fame Appelscha officieel geopend!

Afgelopen maandagavond 8 april is de Vrijwilligers Wall of Fame officieel geopend in Dorpskamer de Den in Appelscha, door niemand minder dan burgemeester Jack Werkman en Jan van Gelderen, voorzitter Plaatselijk Belang Appelscha.


Na de opening in Oosterwolde is Appelscha het eerstvolgende dorp waarin de Vrijwilligers Wall of Fame te zien is tijdens haar reis door de gemeente. Dit alles in samenwerking met Dorpskamer de Den in Appelscha, zij stonden meteen paraat om mee te denken en te helpen!

Officiële opening door burgemeester Jack Werkman
Alle genodigden, leden van Plaatselijk Belang en vrijwilligers(organisaties) uit Appelscha, werden ontvangen door vrijwilligers van de Den en kregen koffie of thee met overheerlijke gebakjes, speciaal gemaakt door Stichting OlmenEs.

Na het welkomstwoord van Scala Vrijwilligerscentrale had Burgemeester Jack Werkman de eer om samen met Jan van Gelderen van Plaatselijk Belang de doeken om de Wall of Fame weg te halen en de nieuwste serie vrijwilligersportretten te onthullen. ‘Fantastisch om te zien en te horen dat er zoveel vrijwilligers op de been zijn voor de Vrijwilligers Wall of Fame. Onze vrijwilligers zijn het cement van de samenleving! Ik ben trots op hen!’ aldus burgemeester Jack Werkman.

De Vrijwilligers Wall of Fame telt na de veertien nieuwe portretten nu maar liefst 40 bijzondere portretten van 50 enthousiaste vrijwilligers tijdens hun vrijwilligerswerk.

Extra waardering voor deelnemers
Voor de deelnemers aan de nieuwste editie van de Vrijwilligers Wall of Fame én de vrijwilligers van de Den, werd er na de opening nog een extra programma georganiseerd, met als thema “laat je stem horen”. Dit om elkaar als vrijwilligers (beter) te leren kennen en een avond van plezier en ontspanning te beleven! Er werd veel gekletst, nagedacht over vrijwilligerswerk, bewogen, gezongen en geluisterd. Een mooie waardering voor deze groep enthousiaste vrijwilligers!

De Vrijwilligers Wall of Fame is tot half mei vrij te bewonderen in de centrale hal naast de Dorpskamer.

Wil je meer informatie over onze Vrijwilligers Wall of Fame? Kijk op deze pagina of neem contact met ons op via 06 - 15 37 06 67 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tags: Appelscha

Appelscha

  • Aangemaakt op .