Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

Fryslân Ferbynt 2024

De Provincie Fryslân start in 2024 met een pilotsubsidieregeling: Fryslân Ferbynt. Deze subsidie kan worden aangevraagd door stichtingen en verenigingen die actief zijn in Fryslân. Initiatiefnemers kunnen vanaf 16 april 2024, €500,- subsidie aanvragen voor hun activiteiten en evenementen die plaatsvinden op 22 juni 2024.


Let op: aanvragen van deze subsidie kan tot 2 mei 17.00 uur.

Op deze manier kun jij jouw vrijwilligers extra in het zonnetje zetten, met dank aan deze subsidie! Hierdoor hoopt Provincie Fryslân een nieuw soort feestdag in te luiden op deze 22 juni, voor alle organisaties, clubs en verenigingen die met vrijwilligers werken.

Kortom, de Provincie wil vrijwilligers in het zonnetje zetten die zich belangeloos inzetten voor hun stichting of vereniging. Daarnaast kan men de regelin ook gebruiken om juist vrijwilligers te werven door een leuke activiteit te organiseren!

Wat moet ik doen?
Wil jij gebruik maken van deze subsidie en een mooi feestje bouwen op 22 juni? Ga dan naar https://www.fryslan.frl/fryslan-ferbynt-2024 en start je aanvraag!

Denk erom: Stichtingen en verenigingen hebben een eHerkenning2+ nodig om een digitale aanvraag te kunnen doen. Bij een papieren aanvraag is een KvK-uittreksel nodig.

Heb je nog vragen?
Kom je er nog niet helemaal uit of wil je gewoon nog iets meer weten? Geen probleem! We staan voor je klaar! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 06-15 37 06 67.

Ooststellingwerf

  • Aangemaakt op .