Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Vrijwilliger Mannenmiddag | ZuidOostZorg Stellinghaven

- Oosterwolde
- Eens per week op dinsdag
- Extra: reiskostenvergoeding & begeleiding 


Wil jij iets betekenen voor de bewoners van verpleeghuis Stellinghaven? Houd jij van ‘typische mannenactiviteiten’ zoals bijvoorbeeld biljarten, schaken of vissen? Dan zoekt ZuidOostZorg locatie Stellinghaven jou!

Stellinghaven Oosterwolde is een modern, fris en ruim verpleeghuis dat dicht bij het centrum van Oosterwolde ligt. Eens per week wordt er speciaal voor alle mannelijke bewoners een ‘mannenmiddag’ georganiseerd.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger van de mannenmiddag ga je op dinsdagmiddag van 14:00 tot 15:30 samen met de mannen van Stellinghaven gezellige ‘mannenactiviteiten’ ondernemen. Denk aan biljarten, schaken, vissen of andere activiteiten, naar behoefte van de bewoners.

Wij zoeken

Iemand die het leuk vindt om anderen blij te maken door samen met de mannelijke bewoners van Stellinghaven een leuke tijd te hebben.

Wij vragen

Je beschikt over inlevingsvermogen en je vindt het leuk om met ouderen (in het speciaal mannen) te werken en hen in deze activiteiten te begeleiden.

Wij bieden

Een mooie vrijwilligersfunctie waarin je iets kan betekenen voor de mannelijke bewoners van Stellinghaven. Daarnaast wordt je goed ingewerkt door beroepskrachten van Stellinghaven!

Is je interesse gewekt?

Sta jij in de startblokken om deze vacature te vervullen? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Scala Vrijwilligerscentrale via onderstaande contact gegevens.


Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!