Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek | Humanitas

- Ooststellingwerf
- 1 á 2 dagdelen per week
- Extra: onkostenvergoeding & begeleiding 


Heb je coördinerende kwaliteiten en draag je graag bij aan een zinvoller leven voor alleenstaande ouderen? Lees dan snel verder, want Humanitas de Stellingwerven is op zoek naar je!

Humanitas de Stellingwerven zoekt een vrijwillige coördinator voor de activiteit Vriendschappelijk Huisbezoek, een bezoekdienst voor ouderen. Vriendschappelijk Huisbezoek is er voor zelfstandig en alleenwonende mensen die door uiteenlopende oorzaken beperkingen ondervinden om contacten te leggen en te onderhouden.

Wat ga je doen?
Als vrijwilligere coördinator vriendschappelijk huisbezoek organiseer je de activiteit vriendschappelijk huisbezoek. Je bent verantwoordelijk voor het selecteren van vrijwilligers, de kennismakingsgesprekken met deelnemers, de koppeling tussen vrijwilligers en deelnemers en je coördineert de werkzaamheden van de vrijwilligers. Ook zorgt de coördinator voor de contacten met de collega coördinator, andere organisaties en met het afdelingsbestuur. 

Wij vragen
Iemand die beschikt over organisatorische kwaliteiten. Je kan mensen goed in schatten en je kan mensen enthousiasmeren en binden. Ook moet je kunnen omgaan
met de grenzen tussen vrijwilligerswerk en professionele hulpverlening.

Wij bieden
Een mooie vrijwilligersfunctie waarbij je een verschil kunt maken in iemands leven. Je krijgt training en hulp om jouw taken goed te kunnen doen en een warme groep van leuke vrijwilligers. Je krijgt kansen om zelf ook te groeien en te leren! Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en vrijwilligersverzekering.

Is je interesse gewekt?
Sta jij al in de startblokken om deze vacature in te vullen? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je. Vul het formulier in en we maken graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.


Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!