Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Vrijwilliger | de Verkleedkoffer Alliade

- Oosterwolde
- Flexibel
- Extra: Reiskostenvergoeding


Alliade: Samen doen wat wél kan! Voor een goed en zinvol leven! Alliade helpt kwetsbare mensen in Friesland met jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en werk en dagbesteding. Daarbij wordt er vooral gekeken naar wat wél kan!

Bij de Verkleedkoffer in Oosterwolde wordt allerlei kleding verhuurd voor diverse themafeestjes. Van gala tot carnaval en van vrijgezellenfeestjes tot kinderfeestjes. De Verkleedkoffer wordt gerund door cliënten van Alliade en een team van beroepskrachten. Hopelijk kunnen hier binnenkort vrijwilligers aan worden toegevoegd. 

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger ondersteun je de cliënten van de Verkleedkoffer bij hun verschillende werkzaamheden. Bijvoorbeeld het uitlenen van kleding, uittekenen en knippen van patronen, het naaien en strijken van kleding, het klaar hangen van outfits, adviseren van klanten en het bedienen van de kassa.

Wij vragen

Iemand die naast affiniteit en ervaring met de doelgroep, ook kennis heeft van naaiwerkzaamheden en creatief is. Je bent geduldig, houdt ook wel van een grapje en legt makkelijk contact met de mensen.

Wij bieden

Als vrijwilliger bij Alliade krijg je een reiskostenvergoeding en ben je verzekerd tijdens jouw werkzaamheden. Daarnaast wordt je goed ingewerkt en heb je een contactpersoon op de locatie. Je komt terecht in een leuk team met een goede sfeer!

Meer weten?

Ben jij de creatieve begeleider die wordt gezocht? Of twijfel je nog ergens over? Plek voor Talent maakt graag kennis met je en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.
Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!