Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

Komt dat zien! De Vrijwilligers Wall of Fame komt naar Appelscha!

Komende maandagavond 8 april wordt een vernieuwde Vrijwilligers Wall of Fame tijdens haar reis door de gemeente geopend in Dorpskamer de Den in Appelscha. Deze bijzondere foto-expositie zal hier zes weken te bewonderen zijn.

Het mooie aan deze foto-expositie is dat hij dynamisch is. In ieder dorp zijn er weer andere gezichten te zien! Het aantal portretten van vrijwilligers is daarnaast ook uitgebreid. De afgelopen weken is er hard gewerkt door de lokale fotoclubs AFFCO en Harambe om -voornamelijk vrijwilligers uit Appelscha- met of tijdens hun vrijwilligerswerk vast te leggen op beeld.

Feestelijk opening
Op maandagavond 8 april wordt de Vrijwilligers Wall of Fame officieel geopend met een mooi gevuld programma voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties van Appelscha en omstreken. Hierna zal de foto-expositie voor iedereen vrij te bezoeken zijn voor de volgende zes weken!

Ben jij benieuwd welke vrijwilligers (en organisaties) staan te pronken op de Vrijwilligers Wall of Fame? Wees welkom! Kom langs en wie weet spot je je buurman- of vrouw, die aardige mevrouw of meneer van het dorpshuis, een collega, teamgenoot, vriend(in), familielid of andere bekende gezichten.

Wil je meer informatie over onze Vrijwilligers Wall of Fame? Kijk op deze pagina of neem contact met ons op via 06 - 15 37 06 67 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Aangemaakt op .