Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Ondersteuner Vrijwilligerscentrale | Stichting Scala

- Oosterwolde
- Flexibel
- Extra: begeleiding en reiskostenvergoeding


Heb je een warm hart voor vrijwilligerswerk? Vind je het leuk om samen met ons het vrijwilligerswerk in onze gemeente te versterken? Dan zoeken we jou!

Scala Vrijwilligerscentrale is hét centrale punt in Ooststellingwerf als het gaat om vrijwilligerswerk. Wij zijn er voor zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisatie en brengen vraag en aanbod samen. Daarnaast ondersteunen wij organisaties bij het vinden én binden van hun vrijwilligers.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger ondersteun je in het werk van de Vrijwilligerscentrale. Dat kan op verschillende manieren: je houdt kennismakingsgesprekken met inwoners die vrijwilligerswerk willen doen en zoekt samen met hen naar vrijwilligerswerk dat past bij hun wensen en mogelijkheden. Als vrijwilliger én inwoner heb je een belangrijke positie binnen onze Vrijwilligerscentrale; jij staat immers middenin onze doelgroep.

Vind je het daarnaast ook leuk om bezig te zijn met social media en verhalen maken? Helemaal mooi! Dan mag je ook meehelpen met het afnemen en schrijven van interviews en het bijhouden van onze social media kanalen.

Wij vragen
Iemand die het leuk vind om met mensen in gesprek te gaan en/of eventueel om verhalen te maken. Je werktijden en dagen verschillen en zijn afhankelijk van de aanvragen en afspraken die binnenkomen. Flexibiliteit is daarom handig, maar je bent uiteraard baas over je eigen agenda.

Wij bieden
Een gezellige omgeving waarin we samen werken om ons doel te bereiken; het vrijwilligerswerk in de gemeente versterken! Je ontdekt alle mogelijkheden in het vrijwilligerswerk, de nieuwste inzichten en hoe organisaties hun vrijwilligerswerk kunnen organiseren. Als je graag verhalen wil maken en bezig wil met de social media, bieden we je daarin ruimte voor creativiteit én geven we je tips en tricks. Daarnaast word je begeleid door ons driekoppige team!

Meer weten?
Ben jij er klaar voor om het vrijwilligerswerk een goede boost te geven? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.


Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!