Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Redactiemedewerker | DitisOoststellingwerf

- Ooststellingwerf
- Flexibel
- Extra: reis- en onkostenvergoeding/training


Vind jij het leuk om te schrijven, interviews af te nemen of foto’s te maken? Dan is de functie van vrijwillige redacteur voor het nieuwe platform DitIsOoststellingwerf zeker iets voor jou! Voor dit project wordt gezocht naar iemand die wil helpen om deze website levendig te houden met verhalen van enthousiaste doeners in onze gemeente.

De redactie bestaat uit medewerkers van diverse organisaties, waaronder Stichting Scala en de gemeente Ooststellingwerf. Tijdens de redactievergadering wordt samen bepaald welke verhalen opgepakt en uitgewerkt worden. Vervolgens ga je alleen of samen op pad om het artikel met foto te realiseren. Benieuwd naar enkele voorbeelden van interviews? Vraag ze aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij vragen
Meerdere enthousiaste redacteuren die het leuk vinden om verhalen te schrijven. Je bent uiteraard nieuwsgierig, sociaal en kunt mensen op hun gemak stellen. Je kunt je daarnaast aardig redden met de Nederlandse taal.

Wij bieden
Een plek binnen een leuke en professionele reactie. In overleg is er maandelijks een kort redactieoverleg. Aan de hand hiervan ga jij op pad voor verhalen. Naast het schrijven van de verhalen kun je ook meehelpen met het verzorgen van de social media berichten! Je kunt de werkzaamheden uitvoeren op de momenten dat het jou past.

Als vrijwilliger voor deze functie krijg je voorafgaand een journalistieke basistraining aangeboden en word je ondersteunt door je mederedacteuren.

Meer weten?
Heb jij je schrijfpen al klaarliggen? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.


Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!