Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Maatje | Sûnenz/DemenTalent

- Oosterwolde
- uren en dagen in overleg
- Extra: reiskostenvergoeding en passende trainingen/begeleiding

Heb jij interesse in de Nederlandse geschiedenis? En lijkt het jou leuk om deze interesse te delen met anderen? Dan is Sûnenz/DemenTalent op zoek naar jou! 

DemenTalent geeft mensen met dementie de mogelijkheid biedt om hun talenten te (her)ontdekken en te blijven deelnemen aan de samenleving. We kijken naar de mogelijkheden i.p.v. de onmogelijkheden

Wat ga je doen 
Voor het project DemenTalent zoeken we een maatje die het leuk vind om samen met iemand met dementie een les voor te bereiden over de Nederlandse geschiedenis van de 16/17 eeuw en deze ook samen te geven op een (basis)school.

Wij vragen
We zijn opzoek naar iemand die sociaal en geduldig is. Daarnaast is het ook belangrijk dat je interesse en kennis hebt over de Nederlandse geschiedenis en deze graag wil delen. Je hoeft geen kennis te hebben van dementie, maar wel bereid te zijn om je hierin te verdiepen door een aantal bijeenkomsten van DemenTalent bij te wonen (1-2 x per jaar een dagdeel).

Wij bieden
De mogelijkheid om je interesse te delen met anderen. Je krijgt goede begeleiding vanuit DemenTalent én ZuidOostZorg Stellinghaven; ze komen langs en hebben regelmatig contact over hoe het gaat. Je krijgt handvaten en trainingen en levert daarnaast een bijdrage aan mooi initiatief om mensen met dementie een plek te geven in de maatschappij. Daarnaast krijg je tegemoetkoming in de reiskosten.

Meer weten?
Sta jij te springen om deze vacature te vervullen? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.


Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!