Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Vrijwilliger met groene vingers | Boeren in het Bos

- Nijebekoop
- Flexibel
- Extra: gezonde, verse maaltijd na iedere dag werken!


Vind jij het leuk om lekker bezig te zijn in de natuur? En steek je graag de handen uit de mouwen in een verse groentetuin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Boeren in het Bos is een ouderwets gemengde boerderij met zoogkoeien, varkens in het bos, schapen, kippen op het grasland, kruidenteelt, voedselbos en natuurlijke groentetuin. Al het vlees, groentes en eieren worden verkocht in de boerderijwinkel. Daarnaast wordt er ook een cursus gegeven over natuurlijk boeren. Alles helemaal puur natuur!

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger van Boeren in het Bos help je iedere week, of om de week op woensdag, donderdag of vrijdag met het onderhouden van de natuurlijke groentetuin. Denk hierbij aan mulchen, planten en zaaien. Dit doe je samen met tuinder Odile, zij begeleidt vrijwilligers en stagiaires; je kunt altijd alles aan haar vragen!

Wij vragen
Groene vingers en liefde voor de natuur! Je bent graag buiten en bent niet bang om je handen vies te maken.

Wij bieden
Je krijgt goede begeleiding en gezelligheid van de Boeren in het Bos. Daarnaast krijg je voor iedere dag die je geboerd hebt, een pakketje met een gezonde maaltijd van eigen boerderij! Hoe lekker is dat? En natuurlijk krijg jij een mooie werkplek in de natuur en mag je bijdragen aan het motto van Boeren in het Bos: “De natuur is onze boerderij en de boerderij is onze natuur!”

Meer weten?
Zie jij jezelf al rondlopen in deze natuurlijke omgeving en omwroeten in de groentetuin? Of twijfel je nog ergens over? Plek voor Talent maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!