Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

Grote opkomst bij opening Vrijwilligers Wall of Fame!

Met ruim 60 aanwezigen is de Vrijwilligers Wall of Fame van Ooststellingwerf feestelijk geopend. Dit vond plaats tijdens de Kunstroute, afgelopen weekend. De Vrijwilligers Wall of Fame is een bijzondere foto-expositie, gerealiseerd door Plek voor Talent (Stichting Scala) en de lokale fotoclubs AFFCO en Harambe, met advies en tips van fotografe Anne Westerhof. De foto-expositie was dit weekend voor het eerst te zien voor publiek.

Na het openingswoord van Marleen van der Heijden van Plek voor Talent werd er een speciale taart aangesneden, waarop alle gefotografeerde vrijwilligers prijkten. Daarna konden alle bezoekers naar buiten om de Vrijwilligers Wall of Fame te bewonderen onder het genot van vrolijke muziek, speciaal samengesteld door alle deelnemende vrijwilligers.

Positieve reacties
Iedereen was erg enthousiast over het eindresultaat. ‘Wat is het leuk om onze vrijwilliger, die altijd zo op de achtergrond staat, nu eens op de voorgrond te zien staan!’ aldus één van de vrijwilligersorganisaties die een vrijwilliger hadden aangedragen.

‘Heel leuk om mezelf zo op de foto te zien, hij is echt mooi geworden. We hebben ook zo’n lol gehad, de fotograaf en ik,’ vertelde één van de deelnemende vrijwilligers. Veel mensen zagen bekende gezichten hangen en daarmee werd ook het gesprek over vrijwilligerswerk aangewakkerd.

Gedurende het weekend kwamen bezoekers van de Kunstroute, maar ook passerende inwoners, graag langs om alle 33 geportretteerde vrijwilligers te bekijken. Ook zij vonden dit een goed idee. ‘Er zijn zoveel vrijwilligers aan het werk, dat vergeet men nog wel eens. Het is goed dat hier aandacht aan wordt besteed, want vrijwilligers zijn erg waardevol,’ vertelde één van de bezoekers.

Vrijwilligers Wall of Fame gaat door
De Kunstroute is voor de Vrijwilligers Wall of Fame nog maar het begin. De komende maanden zal de dynamische expositie gaan reizen langs de dorpen van Ooststellingwerf en zullen er steeds nieuwe gezichten te zien zijn. Ken jij een vrijwilliger die niet mag missen op de Vrijwilligers Wall of Fame? Neem dan contact op met Plek voor Talent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ooststellingwerf, vrijwilliger

  • Aangemaakt op .