Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Scala Vrijwilligerscentrale
Zet je talent in!

Nieuws

SAVE THE DATE: Opening Vrijwilligers Wall of Fame

Misschien ben je de afgelopen maanden iets tegenkomen over de Vrijwilligers Fall of Fame. Na maanden van werken kunnen we jullie vanuit Plek voor Talent (onderdeel van Stichting Scala) met trots mededelen dat de opening van onze Vrijwilligers Wall of Fame eindelijk in aantocht is!

Tijdens de Kunstroute, in het weekend van 2 en 3 september, zal onze bijzondere foto-expositie voor het eerst te zien zijn voor het publiek. Om dit te vieren trappen we af met een officiële opening op zaterdagochtend 2 september om 11:00 uur. Wij willen je hiervoor van harte uitnodigen, de hapjes en drankjes staan voor je klaar!

Komt het zien! Het hele weekend staan wij klaar om alle bezoekers te ontvangen en hen mee te nemen in de wereld van het vrijwilligerswerk. Ruim 25 portretten, gemaakt door onze lokale fotoclubs AFFCO en Harambe, hangen klaar om bewonderd te worden. Kom langs en wie weet spot je je buurman- of vrouw, die aardige mevrouw of meneer van het dorpshuis, een collega, teamgenoot, vriend(in), familielid of andere bekende gezichten.

Zien we jou het eerste weekend van september bij onze Vrijwilligers Wall of Fame? Fantastisch!

Ooststellingwerf, vrijwilliger

  • Aangemaakt op .