Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Medewerker Verstelcafé | Dorpskamer de Den

- Appelscha
- Flexibele dagen
- Extra: Gezellige & sociale werkplek
 


Ben jij graag met je handen bezig en repareer jij graag kleding? Lees dan snel verder, want Dorpskamer de Den zoekt jou!

Dorpskamer de Den is een ontmoetingsplek voor de inwoners van Appelscha en omgeving.
In deze dorpskamer worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan: schaken, kaarten, handwerken en een bingo. Iedere week wordt er een heerlijke lunch georganiseerd en eens in de zoveel tijd hangt er een mooie expositie in de Dorpskamer!

Wat ga je doen?
Het Verstelcafé vindt wekelijks op de woensdagmiddag plaats in Dorpskamer de Den. Inwoners kunnen hier hun kleding heen brengen voor kleine reparaties. Denk bijvoorbeeld aan het vastmaken van een knoopje of het repareren van een scheur in je jas. De medewerkers van het verstelcafé voeren deze reparaties uit.

Wij vragen
Een creatief iemand die deze creativiteit graag gebruikt om kleding een tweede kans te geven. Het is dus van belang dat je met een naald en draad en naaimachine overweg kan. Je kan daarnaast goed luisteren en hebt oog voor de wensen van de klant.

Wij bieden
Een gezellige en sociale vrijwilligersplek. Wij staan open voor ideeën en je krijgt de kans om klaar te staan voor de ander. 

Hilma, één van de enthousiaste vrijwilligers van Dorpskamer de Den vertelt over haar vrijwilligerswerk: ‘het brengt je plezier, je blijft actief en wordt gewaardeerd voor je werk. Je leert allerlei mensen kennen die je anders niet tegenkomt!’

Meer weten?
Zit jij al klaar met naald en draad in je hand? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je. Vul het formulier in en we maken graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!