Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Coördinator vrijwilligers | Dorpskamer de Den

- Appelscha
- Flexibele dagen
- Extra: Gezellige & sociale werkplekHoud jij van overzicht creëren en behouden? Leg jij graag contact met mensen en vind je het leuk om bijeenkomsten te organiseren? Lees dan snel verder, want Dorpskamer de Den zoekt jou!

Dorpskamer de Den is een ontmoetingsplek voor de inwoners van Appelscha en omgeving.
In deze dorpskamer worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan: schaken, kaarten, handwerken en een bingo. Iedere week wordt er een heerlijke lunch georganiseerd en eens in de zoveel tijd hangt er een mooie expositie in de Dorpskamer!

Dit doet de Dorpskamer samen met al haar vrijwilligers, zij maken dit allemaal mogelijk!

Wat ga je doen?
Als coördinator van alle vrijwilligers van de Den heb je alle vrijwilligers goed in beeld. Het is belangrijk dat vrijwilligers zich welkom, gehoord en gewaardeerd voelen; hierin ben jij een grote schakel! Je onderhoudt het contact met alle vrijwilligers en organiseert eens in de zoveel tijd bijeenkomsten voor de vrijwilligers.

Als vrijwilliger, weet en voel je wat belangrijk is voor jezelf in het vrijwilligerswerk. Dit kun je gebruiken om andere vrijwilligers ook een fijn gevoel te geven!

Wij vragen
Iemand die coördineert en graag alles goed in beeld krijgt. Je bent goed in het organiseren van bijeenkomsten en weet hoe je met anderen moet communiceren. Je wil en kan het beste in iemand naar boven halen als vrijwilliger!

Wij bieden
Een gezellige en sociale vrijwilligersplek. Wij staan open voor ideeën en je krijgt de kans om klaar te staan voor de ander. 

Hilma, één van de enthousiaste vrijwilligers van Dorpskamer de Den vertelt over haar vrijwilligerswerk: ‘het brengt je plezier, je blijft actief en wordt gewaardeerd voor je werk. Je leert allerlei mensen kennen die je anders niet tegenkomt!’

Meer weten?
Ben jij de coördinator die omschreven wordt? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je. Vul het formulier in en we maken graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!