Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

PR-manager | Dorpskamer de Den

- Appelscha
- Flexibele dagen
- Extra: Gezellige & sociale werkplekKun jij mooie foto’s en video’s maken en schrijf je goede, leuke teksten? Duik jij graag in de wereld van social media en vertaal je verhalen graag naar online content? Lees dan snel verder, want Dorpskamer de Den zoekt jou!

Dorpskamer de Den is een ontmoetingsplek voor de inwoners van Appelscha en omgeving.
In deze dorpskamer worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan: schaken, kaarten, handwerken en een bingo. Iedere week wordt er een heerlijke lunch georganiseerd en eens in de zoveel tijd hangt er een mooie expositie in de Dorpskamer!

Wat ga je doen?
Als PR-manager van de Den zet je de verhalen van de Dorpskamer om in mooie foto’s, video’s en teksten en plaatst deze op de social media kanalen en website van de Dorpskamer. Je brengt verslag uit van alle leuke en gezellige activiteiten zodat alle bezoekers thuis nog even kunnen nagenieten en potentiële nieuwe bezoekers enthousiast worden om ook eens een kijkje te nemen!

Wij vragen
Iemand die goed overweg kan met het maken van foto’s, video’s en het schrijven van leuke en goede teksten. Daarnaast ben je natuurlijk creatief én lekker enthousiast.

Wij bieden
Een gezellige en sociale vrijwilligersplek. Wij staan open voor ideeën en je krijgt de kans om klaar te staan voor de ander.

Hilma, één van de enthousiaste vrijwilligers van Dorpskamer de Den vertelt over haar vrijwilligerswerk: ‘het brengt je plezier, je blijft actief en wordt gewaardeerd voor je werk. Je leert allerlei mensen kennen die je anders niet tegenkomt!’

Meer weten?
Heb jij je camera en pen al in de aanslag? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je. Vul het formulier in en we maken graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!