Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Sponsorwerver | SV Donkerbroek (Afdeling Gymnastiek)

- Donkerbroek
Flexibele dagen en tijden
- Extra:
 trainers- en/of EHBO-cursussen
 

Leg jij gemakkelijk contact met anderen? En ben je niet bang om vragen te stellen? En wil jij op die manier iets betekenen voor de (jeugd)leden van SV Donkerbroek? Dan ben jij degene die we zoeken. SV Donkerbroek is namelijk op zoek naar iemand die wil helpen met het werven van sponsoren. 

De verschillende sportverenigingen in Donkerbroek werken samen onder de omni-vereniging SV Donkerbroek. Er zijn vier afdelingen binnen de vereniging: voetbal, korfbal, gymnastiek en combi-sport. Deze vrijwilligersvacature is gericht op de afdeling gymnastiek, bestaande uit de onderdelen acrofun, acrogym en recreanten volleybal. De vereniging is voor alle leeftijden en bestaat uit zo’n 100 (jeugd)leden.

Wat ga je doen?
Om de vereniging draaiende te houden is er natuurlijk geld nodig. Dit geld komt via een deel bij sponsoren vandaan. Deze sponsoren komen niet zomaar aanwaaien, hier moet je actief mee bezig. En dat is precies wat je gaat doen als sponsorwerver. Je legt contact met (lokale) ondernemers, winkels, bedrijven etc. en probeert via die weg nieuwe sponsoren te werven. Om alles zo goed mogelijk af te stemmen met het bestuur zijn er jaarlijks een aantal overleggen.

Wij vragen
Iemand die gemakkelijk op anderen afstapt en een praatje maakt. Het is fijn als je in Donkerbroek en omgeving al je eigen netwerk hebt en hier eventueel gebruik van kan maken.

Wij bieden
Een waardevolle vrijwilligersfunctie waarbij je iets betekent voor het bestaan van de vereniging. Door jouw aandeel is er veel mogelijk. Als vrijwilliger krijg je ook jaarlijks een bedankje voor je inzet.

Meer weten?
Weet jij al meteen waar jij je eerste sponsor gaat werven? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!