Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Vrijwilliger Activiteitenteam | SV Donkerbroek (Afdeling Gymnastiek)

- Donkerbroek
Flexibele dagen en tijden
- Extra:
 trainers- en/of EHBO-cursussen
 

Wil jij graag iets betekenen voor de (jeugd)leden van SV Donkerbroek? Vind je het leuk om verschillende activiteiten te organiseren en zo een glimlach op het gezicht van anderen te toveren? Dan zoeken we jou! Het activiteiten team van SV Donkerbroek (afdeling gymnastiek) is namelijk op zoek naar versterking.

De verschillende sportverenigingen in Donkerbroek werken samen onder de omni-vereniging SV Donkerbroek. Er zijn vier afdelingen binnen de vereniging: voetbal, korfbal, gymnastiek en combi-sport. Deze vrijwilligersvacature is gericht op de afdeling gymnastiek, bestaande uit de onderdelen acrofun en acrogym. De vereniging is voor alle leeftijden en bestaat uit zo’n 100 (jeugd)leden.

Wat ga je doen?
Een aantal keer per jaar organiseert de vereniging diverse activiteiten met betrekking tot gymnastiek, acrofun, acrogym en recreanten volleybal. Het zijn activiteiten die jaarlijks worden gehouden. Zo wordt er in december bijvoorbeeld pietengym georganiseerd, en voor de acrogym de Christmas-Cup. In het winterseizoen doen de recreanten volleybal mee aan de dorpencompetitie.

Ook worden er in deze maand bedankjes rondgebracht naar alle mensen die zich inzetten voor de vereniging. Samen met de andere vrijwilligers uit het activiteitenteam hou je je hiermee bezig. Meestal duren de activiteiten 1 dagdeel, waarbij je vooraf gaat klaarzetten en nadien gaat opruimen.

Wij vragen
Iemand die het leuk vindt om activiteiten te organiseren. Kennis van de sport (acro)gym is niet noodzakelijk, maar wel mooi meegenomen.

Wij bieden
Een leuke vrijwilligersfunctie waarbij je iets betekent voor de leden van de vereniging. Je krijgt de ruimte om je eigen creatieve ideeën in te brengen. Als vrijwilliger krijg je ook jaarlijks een bedankje voor je inzet.

Meer weten?
Heb jij na het lezen van deze vacature al direct ideeën voor leuke activiteiten? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!