Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Kattenfotograaf | Kat in Nood

- Drachten (Drachtster Compagnie)
- Flexibele dagen die je zelf in kan plannen
- Extra: Super leuke bewoners 🐱


Ben jij een echte dierenliefhebber met een groot hart voor katten én handig met een fotocamera? Dan is dit dé plek voor jou! Stichting Kat in Nood is op zoek naar een fotograaf die alle harige bewoners op de foto wil zetten!

Stichting Kat in Nood is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van katten. Dit doen ze onder andere door onderdak te bieden aan ruim 200 katten die om diverse redenen niet meer herplaats kunnen worden. Daarnaast zetten zij zich ook in om het kattenoverschot in Nederland terug te dringen om zo toekomstig dierenleed te voorkomen.

Om er voor te zorgen dat alle harige bewoners zo goed mogelijk kunnen genieten van hun thuis, werken er veel vrijwilligers bij de stichting.

Wat ga je doen?
Als kattenfotograaf bij Kat in Nood fotografeer jij alle bewoners in hun natuurlijke habitat. Deze foto’s worden gedeeld op de sociale media en website van Kat in Nood en worden altijd erg goed ontvangen, want wie vindt kattenfoto’s nou niet leuk? Daarnaast is het naast het vermaak ook erg belangrijk dat de katten goed op de foto staan, want dat is toch wel een beetje hun ‘visitekaartje’ om hopelijk -op afstand- geadopteerd te worden!

En natúúrlijk mag je tussendoor even lekker knuffelen met de katten!

Wij vragen
Het is natuurlijk erg belangrijk dat je van dieren, en dan vooral katten houdt. Je bent in bezit van je eigen camera en kunt hier goed mee werken. Het bewerken van je eigen foto’s is, mocht dit nodig zijn, ook erg fijn! Daarnaast is het fijn als je zelfstandig kan werken. Natuurlijk wordt je op je eerste werkdag wegwijs gemaakt door een vaste medewerker. De werkdagen zijn flexibel, je kan zelf inplannen wanneer je komt.

Op dit moment heeft Kat in Nood twee andere vrijwillige fotografen. Eentje komt iedere week, de ander op aanvraag en soms tussendoor; je mag dus zelf inschatten hoeveel tijd je nodig hebt en erin wil steken! Wat binnen de organisatie belangrijk is zijn korte lijntjes. Mocht je dus ergens mee zitten kan je dit gerust aangeven.

Wij bieden
Een leuke en creatieve vrijwilligersfunctie. Je werk wordt erg gewaardeerd en dit wordt uitgedrukt in het geluid van spinnende katten en mooie reacties van andere kattenliefhebbers. Als vrijwilliger krijg je een vrijwilligerscontract en in overleg is een reiskostenvergoeding mogelijk.

Is je interesse gewekt?
Heb jij je fotocamera al klaarliggen? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!