Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Extra handen! | Dorpstuin Haulerwijk

- Haulerwijk
- Flexibel
- Extra: Lekker bezig zijn in de buitenlucht!


Vind jij het leuk om lekker bezig te zijn in de natuur? En steek je graag de handen uit de mouwen om iets moois te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Doarpstún Haulerwijk is een oase van rust en natuur, voor iedereen. Er worden verse groenten en fruit verbouwd, er groeien allerlei (wilde) bloemen en planten en daarnaast is het een mooie plek om samen te komen.

Maar zoals iedereen wel weet, kost het onderhouden van een tuin wel wat tijd en moeite. Daarom zoeken we voor deze mooie dorpstuin extra handen die kunnen helpen met diverse dingen!

Wat ga je doen?
Als ‘Vriend van de Doarpstún’ krijg je zelf de vrijheid om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Zo kun je helpen met wieden, schoffelen en planten in de aarde, maar ook meehelpen om het centrale gebouwtje op te knappen en gezellige zithoekjes te creëren.

Kun jij mooie dingen maken van hout? Fantastisch! Ben je op een andere manier handig en wil je helpen? Je bent altijd welkom. Vind je het fijn om te tuinieren? Er is genoeg te doen! Via een Whatsappgroep wordt je op de hoogte gehouden van wat er te doen is in de tuin, de Doarpstún is flexibel!

Wij vragen
Het is fijn wanneer je een beetje handig bent in datgene wat je wilt gaan doen. Als je in de moestuin wilt werken, is wat kennis hiervan handig! Hetzelfde geldt voor de andere taken die je wilt gaan doen. En natuurlijk moet je het ook leuk en gezellig vinden om te helpen de dorpstuin mooier en fijner te maken.

Wij bieden
Een fijne plek buiten in de natuur, waar je jouw eigen kwaliteiten mag inzetten! Je mag een onderdeel zijn van een gezellige groep vrijwilligers die zich samen inzetten voor een mooie dorpstuin. Daarnaast staat er vaak koffie en thee klaar om samen even lekker (na) te zitten.

Meer weten?
Zie jij jezelf al lekker bezig zijn in de mooie Doarpstún? Of twijfel je nog ergens over? Plek voor Talent maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

contact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!