Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Chauffeur AutoMaatje | Stichting Scala

- Ooststellingwerf
- Flexibele dagen en tijden: altijd op aanvraag
- Extra: OnkostenvergoedingBij ANWB AutoMaatje rijden vrijwillige chauffeurs inwoners die minder mobiel zijn naar hun plek van bestemming. Houd jij van autorijden en iets doen voor je medemens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als chauffeur van AutoMaatje vervoer je in je eigen auto (tijdelijk) minder mobiele mensen naar bijvoorbeeld het ziekenhuis, de winkel, familie of vrienden. Zo nodig bied je een helpende hand op de plek van bestemming of loop je even mee naar de afdeling of afspraak. Bij Automaatje ben je namelijk niet alleen chauffeur maar ook Maatje! Je krijgt een onkostenvergoeding van €0.35 per kilometer van de passagier.

Wij vragen
Iemand die plezier heeft in het rijden en in de sociale contacten met de deelnemers. In Oosterwolde kunnen er nog meer vrijwilligers bij, maar ook in alle omliggende dorpen, met name Haulerwijk, zoeken wij nog chauffeurs.

Wij bieden
Flexibel en waardevol vrijwilligerswerk, we houden rekening met jouw mogelijkheden en beschikbaarheid. Daarnaast organiseren we met regelmaat een bijeenkomst voor de chauffeurs.

Is je interesse gewekt?
Spring jij alvast in je auto om te vertrekken, of twijfel je nog ergens over? Plek voor Talent maakt graag kennis met je! Vul het formulier hieronder in zodat we een afspraak kunnen maken.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met een medewerker van Plek voor Talent via onderstaande contact gegevens.

contact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!