Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Activiteiten verzamelaar | Dorpskamer de Den

- Appelscha
- Flexibele dagen
- Extra: Gezellige & sociale werkplek
 


Ben je graag onder de mensen en wil je altijd het allerleukste- en mooiste nieuws op het gebied van activiteiten binnen hengelen? Lees dan snel verder, want Dorpskamer de Den zoekt jou!

Dorpskamer de Den is een ontmoetingsplek voor de inwoners van Appelscha en omgeving.
In deze dorpskamer worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je denken aan: schaken, kaarten, handwerken en een bingo. Iedere week wordt er een heerlijke lunch georganiseerd en eens in de zoveel tijd hangt er een mooie expositie in de Dorpskamer!

Wat ga je doen?
Als activiteiten verzamelaar haal jij de vragen, wensen en ideeën van inwoners over mogelijke activiteiten op en bespreek je dit met het bestuur. Heb je bijvoorbeeld ter oren gekregen dat die ene inwoner die naast de supermarkt woont hele mooie schilderijen maakt die leuk zouden zijn voor een expositie? Tof, precies wat er gezocht wordt! Je wordt het aanspreekpunt van deze exposant en vormt de brug met het bestuur. Klinkt lekker divers, toch?

Wij vragen
Iemand die zich graag bezighoudt met de wensen en ideeën van mede-inwoners en het leuk vindt deze ideeën op te pakken en realiteit te maken. Je bent goed in communiceren en gaat graag achter de leukste activiteiten aan, creativiteit kent geen grenzen voor jou!

Wij bieden
Een gezellige en sociale vrijwilligersplek. Wij staan open voor ideeën en je krijgt de kans om klaar te staan voor de ander. 

Hilma, één van de enthousiaste vrijwilligers van Dorpskamer de Den vertelt over haar vrijwilligerswerk: ‘het brengt je plezier, je blijft actief en wordt gewaardeerd voor je werk. Je leert allerlei mensen kennen die je anders niet tegenkomt!’

Meer weten?
Weet jij al meteen waar je nieuwe ideeën op kunt doen? Of twijfel je nog ergens over? Scala Vrijwilligerscentrale maakt graag kennis met je. Vul het formulier in en we maken graag kennis met je. Eerst een afspraak maken? Dat kan telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!