Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Penningmeester | Humanitas de Stellingwerven

- Ooststellingwerf
- Flexibel
- Extra: Reis- en onkostenvergoeding, e-learning, themabijeenkomsten


Zet jij je graag in om anderen te helpen? En heb jij kennis van en affiniteit met financiën? Dan zijn we op zoek naar jou!

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie met een afdeling hier in de buurt. Humanitas de Stellingwerven, Oost- en Westellingwerf helpt mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te doen. Thema's waar zij bij helpen en iets aan doen zijn o.a. eenzaamheid, thuisadministratie, opvoeding, rouwverwerking en voorlezen.

Om te zorgen dat alles binnen de organisatie zo goed mogelijk verloopt is er natuurlijk een bestuur nodig. Het bestuur van Humanitas de Stellingwerven bestaat uit zes leden en zij vergaderden maandelijks. Zij zijn op zoek naar een penningmeester!

Wat ga je doen?
Als penningmeester hou je je bezig met de financiën van de organisatie. Je zorgt voor financieel overzicht, stelt begrotingen én jaarverslagen op. Door jouw kennis op het gebied van financiën verloopt alles op rolletjes. Als lid van het bestuur neem je daarnaast deel aan de maandelijkse vergaderingen en denk je mee over de organisatie

Wij vragen

Iemand met financieel inzicht en kennis van financiële administratie. Je kan daarnaast ook goed in een team werken. Het zou ook fijn zijn als je enige affiniteit of interesse hebt in de hulp die Humanitas biedt aan mensen.

Wij bieden

Als vrijwilliger van Humanitas krijg je een reis- en onkostenvergoeding. Daarnaast is er begeleiding aanwezig en wordt er op brede schaal ondersteuning aangeboden in de vorm van e-learning en themabijeenkomsten.

Meer weten?

Heb jij je rekenmachine al blinkend schoongepoetst? Of twijfel je nog ergens over? Plek voor Talent maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.
Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!