Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Chauffeur | De Geitenmeijerij

- Fochteloo
- Reiskostenvergoeding
- Extra: diverse andere mogelijkheden!


Houd jij van autorijden? En wil jij je steentje bijdragen aan het welzijn van kinderen en volwassenen die zorg en aandacht nodig hebben? Dan zoeken we jou!

Zorgboerderij De Geitenmeijerij biedt een veilige haven aan kinderen, jongeren en volwassenen die aandacht, begeleiding en zorg nodig hebben. Overdag kunnen leerplichtige kinderen en jongeren die niet naar school kunnen en volwassenen met een beperking of psychische problematiek hier terecht voor dagbesteding. In de weekenden komen kinderen en jongeren op de boerderij logeren.

Wat ga je doen?
Als chauffeur van De Geitenmeijerij vervoer je één of meerdere deelnemers van en naar de zorgboerderij en huis, dit doe je in de auto’s van de zorgboerderij. Er is een WhatsApp groep zodat je altijd op de hoogte blijft van de planning!

Als je het fijn vindt, mag je ook meehelpen met andere taken op de zorgboerderij. Ben je goed met hout? Kom dan helpen bij de houtplaats! Wil je gewoon even blijven om gezellig koffie mee te drinken? Wees welkom! Wil je graag meehelpen met de dieren of het land waar van alles verbouwd wordt? Dat kan ook!

Je mag altijd eens komen kijken hoe alles eraan toe gaat op de zorgboerderij en om te kijken of dit bij je past!

Wij vragen
Als chauffeur ben jij bij voorkeur beschikbaar op twee middagen in de week, waaronder de vrijdagmiddag. Het is belangrijk dat je een beetje stevig en stabiel in de schoenen staat. De Geitenmeijerij hecht, vanuit hun Christelijke identiteit, veel waarde aan respect voor iedereen.

Wij bieden
Werken op De Geitenmeijerij is erg waardevol! Je draagt je steentje bij aan het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen die zorg en aandacht nodig hebben. Daarnaast worden de reiskosten van en naar de boerderij vergoed. En natuurlijk biedt De Geitenmeijerij een gezellige en warme plek met genoeg begeleiding om vrijwilligerswerk te doen!

Meer weten?
Zie jij jezelf al rondrijden in de auto van De Geitenmeijerij? Of twijfel je nog ergens over? Plek voor Talent maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!