Skip to main content

Stuur een e-mail

Telefoon nr.

06 - 15 37 06 67
Bel mij terug verzoek

Adres

Moskampweg 3-5
8431 GB Oosterwolde

Bestuurscoach | Bestuurderscentraal

- Ooststellingwerf
- Flexibel
- Extra: Verenigingen en stichtingen helpen


Heb jij affiniteit met het verenigingsleven? En wil jij je graag inzetten om de besturen van verschillende verenigingen te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BestuurdersCentraal regio Stellingwerf- Opsterland wil de besturen van verschillende verenigingen ondersteunen bij hun werkzaamheden. Dit doen ze door tijdelijk ondersteuning te bieden en hierbij gebruik te maken van de expertise en ervaring van de vrijwillige bestuurcoaches.

Wat ga je doen
Als bestuurscoach ga je aan de slag met de hulpvragen van besturen en commissies van verschillende sport-, culturele- of sociale verenigingen en stichtingen. Maar ook diverse vragen van dorpshuizen, kulturhusen en plaatselijke belangen komen bij jou terecht. De vraagstukken kunnen over diverse onderwerpen gaan, bijvoorbeeld over de invulling van bestuursfuncties, ledenwerving, financiën en ontwikkeling. Met behulp van jouw kennis en expertise ga je met het bestuur in gesprek en wordt er samen gekeken naar een passend antwoord.

Wij vragen
Iemand met enige ervaring en affiniteit in het verenigingsleven en/of in het bedrijfsleven. Die energie krijgt van de passie en inzet van de vrijwilligers binnen de vereniging.

Meer weten?
Help jij het bestuur besturen? Of twijfel je nog ergens over? Plek voor Talent maakt graag kennis met jou en helpt je verder. Eerst een afspraak maken? Dat kan ook telefonisch of per mail via onderstaande contactgegevens.

contact icon3

Reactie formulier

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

0/250

Dit veld is verplicht

Voor vrijwilligers

Wij ondersteunen en versterken vrijwilligers en vrijwilligers organisaties op het gebied van vrijwilligerswerk.

Vrijwilliger uitgelicht

Elke maand zullen we een vrijwilliger uitlichten. Klik hieronder op 'lees meer' voor alle verhalen.

Voor organisaties

We adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen. En werken samen aan een mooi, actief en sociaal Ooststellingwerf!